Teitä palvelevat

Kredily Tunder

Mateessa Sinua palvelee ekokosmetologi-meikkaaja-maskeeraaja Kredily Tunder.
”Luonnon kauneus ja- kosmetiikka on aina ollut lähellä sydäntäni ja haluan tarjota sinunkin kehollesi ja mielellesi näitä ihania herkutteluhoitoja. Anna itsellesi aikaa irtautua arjesta ja tunne itsesi kauniiksi ja onnelliseksi!”

Sanna Mäntylä

Matee Ecohoitolassa sinua palvelee ammattihierojan tutkinnon suorittanut koulutettu hieroja Sanna Mäntylä.
“Asiakkaiden toiveiden huomioiminen ja mahdollisuus käsieni avulla auttamiseen on minulle tärkeintä; Tulen iloiseksi jos hyppysissäni asiakkaan väsymys ja kireys muuttuvat hymyksi. Olet lämpimästi tervetullut hoidettavakseni!”

Eevi Vähä

Kokokehon vyöhyketerapeutti Eevi Vähä: ”Vyöhyketerapia ja muut luontaishoidot ovat minulle tärkeitä. Käyn itse säännöllisesti vyöhyketerapiassa ja omat hyvät kokemukset antavat lisäpuhtia auttaa muita vyöhyketerapian kautta. Vyöhyketerapia hoitaa koko kehoa ja mieltä, olet tervetullut tähän kokonaisvaltaiseen hoitoon.

            Salla Hakkarainen

Sertifioituna doulana palvelen erityisesti raskaana olevia, synnyttäjiä sekä vastasyntyneitä. Tarjoan synnytysdoulan palveluita sekä yksittäisiä doulan tapaamisia. Syvärentouttava vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta antaa apua moniin raskausajan vaivoihin sekä toimii palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Vyhöyketerapeuttinen vauvahieronta tarjoaa apua moniin haasteisiin vauvan kanssa: Refluksiin, vatsavaivoihin, unettomuuteen ja kehon eri jännitystiloihin.  Halutessasi ikuistan myös kauniita kuvia  odotusajaltasi ja saat minulta tukea mm. imetyshaasteisiin.”

       

         Marianne Siimann 

Opiskelen Fytoterapeutiksi / luontaishoitajaksi Frantsilassa. Valmistun 2022 ja teen harjoitteluhoitoja Mateessa. Tervetuloa palveltavakseni!”

 

 

Mateen hoitava tiimi