Teitä palvelevat

Kredily Tunder

Mateessa Sinua palvelee ekokosmetologi-meikkaaja-maskeeraaja Kredily Tunder.
”Luonnon kauneus ja- kosmetiikka on aina ollut lähellä sydäntäni ja haluan tarjota sinunkin kehollesi ja mielellesi näitä ihania herkutteluhoitoja. Anna itsellesi aikaa irtautua arjesta ja tunne itsesi kauniiksi ja onnelliseksi!”

Linkki hinnastooni: https://www.matee.fi/hoitoelamykset/kosmetologi/

Käsi- ja jalkahoidot: https://www.matee.fi/hoitoelamykset/kasi-ja-jalkahoidot/

Energiahoidot: https://www.matee.fi/hoitoelamykset/energiahoidot/

Annika Latva

Olen positiivisella asenteella ja auttavilla käsillä varustettu koulutettu hieroja. Luvassa on lihaskireyksien poistamista ja rentoutusta asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Sydämellisesti tervetuloa hoidettavakseni!”

Linkki hinnastooni: https://www.matee.fi/hoitoelamykset/hieroja/

Eevi Vähä

Kokokehon vyöhyketerapeutti Eevi Vähä: ”Vyöhyketerapia ja muut luontaishoidot ovat minulle tärkeitä. Käyn itse säännöllisesti vyöhyketerapiassa ja omat hyvät kokemukset antavat lisäpuhtia auttaa muita vyöhyketerapian kautta. Vyöhyketerapia hoitaa koko kehoa ja mieltä, olet tervetullut tähän kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Linkki hinnastooni: https://www.matee.fi/hoitoelamykset/vyohyketerapeutti/

Salla Hakkarainen

Sertifioituna doulana palvelen erityisesti raskaana olevia, synnyttäjiä sekä vastasyntyneitä. Tarjoan synnytysdoulan palveluita sekä yksittäisiä doulan tapaamisia. Syvärentouttava vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta antaa apua moniin raskausajan vaivoihin sekä toimii palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen. Synnytyksen käynnistelyhoidossa avustetaan kehoa lempeästi synnytyksen käynnistymisessä. Vyöhöyketerapeuttinen vauvahieronta tarjoaa apua moniin haasteisiin vauvan kanssa: Refluksiin, vatsavaivoihin, unettomuuteen ja kehon eri jännitystiloihin.  Halutessasi ikuistan myös kauniita kuvia  odotusajaltasi ja saat minulta tukea mm. imetyshaasteisiin.”

Linkki hinnastooni: https://www.matee.fi/hoitoelamykset/doula/

Annika Kellosaari

Hermoratahierojana palvelen kaikkia asiakkaita vauvasta vaariin. Otan asiakkaat vastaan omana yksilönä ja hoidon suunnittelu ja toteuttaminen tapahtuu asiakkaan toiveita kuunnellen. Tervetuloa rentoutumaan ja hoitamaan kehoa ja mieltä! ”

Linkki hinnastooni: https://www.matee.fi/hoitoelamykset/hermoratahieroja/

       

                                 

Mateen hoitava tiimi